Sistem placari VIBROGRES

Tehnologia de montaj gresie prin metoda vibrarii a fost dezvoltata in Germania din necesitatea asigurarii celor mai inalte standarde de rezistenta a pardoselilor ceramice. Placile ceramice sunt vibrate cu mijloace mecanice ce actioneaza cu miscari de inalta frecventa asigurand o compactare completa a pardoselii si inglobarea uniforma a fiecarei placi.
Placile ceramice raman cel mai vechi tip de finisaj utilizat pentru realizarea pardoselilor care poate sa asigure cerintele ecologice, standarde inalte de igiena, rezistenta la substante chimice, o absorbtie de apa scazuta si un design atragator.
 
Acest tip de finisaj este recomandat in spatiile comerciale si cele industriale. Procedeul consta in aplicarea unui strat de mortar cimentic semiumed aditivat peste care se aplica placile ceramice pe un strat aditional de adeziv special finalizand procesul cu etapa de vibrare care asigura nivelarea, compactarea si adeziunea intre stratul suport si fiecare placa de gresie. Inchiderea rosturilor intre placile ceramice se face cu materiale cimentice, epoxidice, polimerice, in functie de specificatiile tehnice si rezistenta pe care trebuie sa le indeplineasca pardoseala.
 
Pe langa avantajele tehnice prezentate acest sistem prezinta urmatoarele avantaje economice: productivitate mai mare, costuri mai mici, timp minim de finalizare a lucrarii.
 
CALITATE MAXIMA CU COSTURI MINIME SI CU PREDAREA PROIECTULUI IN CEL MAI SCURT TIMP

Lucrari din categoria Sistem placari VIBROGRES

Parteneri

Agrob
hago
jasba
Instagram Icon Facebook Icon