Despre noi

Infiintata in anul 2004, compania PLACARI FAINE, a intrat pe piata constructiilor in timp foarte scurt datorita seriozitatii si rigurozitatii in derularea contractelor si datorita gradului inalt de precizie si de calitate in executarea lucrarilor.
Executam placari de exceptie cu placi ceramice pe baza de adezivi si pardoseli din placi ceramice portelanate montate prin procedeul de vibrocompactare pentru obiective comerciale, industriale si rezidentiale.

Furnizam si executam sape-mortar cimentic pentru spatii interioare si exterioare., inclusiv sisteme de hidroizolare si termoizolare. Dispunem de echipamente de ultima generatie pentru prepararea si turnarea sapelor.
Furnizam o larga gama de placi ceramice, sisteme de tratare a dilatatiilor structurale, profile de tratare rosturi structurale, racorduri alte suprafete, capace pentru camine de vizitare instalatii, stergatoare profesionale intrare si sisteme de constructii-montaj pentru finisaje interioare si exterioare.

 

Livram lucrari la cheie (de la proiectare la receptie, intretinere) pentru pardoseli, piscine si bazine de inot, fatade ventilate, pardoseli suprainaltate, alte tipuri de placari cu placi ceramice si piatra naturala.
RAPIDITATEA in executie este punctul forte al echipei noastre. Am reusit sa indeplinim toate provocarile lansate de clientii nostri de-a lungul anilor.
Compania noastra furnizeaza un SISTEM COMPLET de la inceputul proiectului pana la receptie: FURNIZARE, EXECUTIE, INTRETINERE SI GARANTIE!

 

Suntem importator de top al placilor ceramice fotocatalitice AGROB BUCHTAL & Mosaic Premium JASBA.

Parteneri

Agrob
hago
jasba
Instagram Icon Facebook Icon